index    preuzimanje   kontakt     
 
 
 
 
  Indeks   
  Verzije programa  
  Ekranski prikazi  
  Inovacije  
  Planiran razvoj  
  Cenovnik  
Preuzimanje  
Najčešća pitanja  
Kontakt  
 


"newVision Bytes" doo
 
       
  Najčešće postavljana pitanja i odgovori na njih    
 

Instalirao sam PVP Gold i nakon pokretanja programa u dijalogu "Lokacija baze podataka" nakon pritiska na dugme Napred ništa se ne dešava?

Program tcpsrv.exe je blokiran od strane firewall programa (Windows Firewall, ZoneAlarm...). U podešavanjima vašeg zaštitnog zida (firewall-a) omogućite neometan rad programa tcpsrv.exe.
 

U dijalogu"Lokacija baze podataka" program mi traži korisničko ime i lozinku, koje podatke da unesem?

Korisničko ime = admin, Lozinka = admin.

Karakteristike 
 
 

DEMO Verzija 
 
  Besplatnu DEMO verziju informacionog sistema PVP Gold  možete preuzeti sa strane preuzimanje >>>  
 
 
Nakon snimanja podataka naša slova su zamenjena sa znakom pitanja (?)?

Za ispravan rad sa YU slovima na Windows XP platformi morate podesiti vaš operativni sistem. U Control Panel-u ((Kontrolna tabla) pokrenite ikonu Regional and Language Options (Regionalna i jezička podešavanja), na strani Regional Options (Regionalna podešavanja) podesite jezik Serbian (Latin) ili Serbian (Cyrillic) a zatim isti jezik odaberite i na stranici Advanced (Napredna podešavanja).Da li demo verzija vašeg informacionog sistema radi u mreži? Imam lokalnu mrežu i ako radi voleo bih da vidim kako.

Cenovnik
 
  Cenovnik licenciranja informacionog sistema PVP Gold možete pregledati na strani cenovnik >>>  
 

Ekranski prikazi 
 
 
 
Da, radi u mreži. Prilikom instalacije informacionog sistema PVP Gold jedan od računara iz vaše lokalne računarske mreže "proglasite" serverom - to je računar na kojem će biti instalirana baza podataka. Na ostalim računarima u mreži instalirajte samo aplikaciju PVP Gold (ne i bazu podataka). Da bi ste se ukonektovali na računar na kojem se nalazi baza podataka prilikom pokretanja programa na klijentu pritisnite dugme Učitaj sve računare iz lokalne mreže, u listi računara iz vaše mreže odaberite naziv računara na kojem se nalazi instalirana baza podataka i pritisnite dugme Napred.
 
  
 
Stalno mi se otvara prozor "Nelicencirana kopija programa" i da bi ga sklonio sa ekrana moram da kliknem na dugme Zatvori. Šta da radim?

Kupite licencu za korišćenje i taj prozor se više neće otvarati.
 
 


vrh strane  Vrh strane

 
   
| Indeks | Verzije programa | Ekranski prikazi | Inovacije | Planiran razvoj | Cenovnik | Preuzimanje | Najčešća pitanja | Kontakt |
newVision Bytes © 2005-2009 newVision Bytes. Sva prava zadržana.